25 September, 2012

BB PLUS COLLAGEN

BB PLUS COLLAGEN


Wanita mana tidak mahukan kecantikan yg berkekalan kan?.. sana sini sibuk hal kecantikan. Kalau mereka-mereka yg berduit sanggup ke pusat-pusat kecantikan utk buat treatment pada wajah or kulit.. cucuk botok la, cucuk itu la cucuk ini.. sgt berisiko cara ini ok.

Ok skrg kita pasal menjaga kecantikan, kalau dulu wanita yg berkahwin or dah beranak pinak baru sibuk nak cari jamu la cari pil2 supaya nak cantik. Tp zaman sekarang dapat di perhati kan yg remaja-remaja perempuan pun sudah mula menjaga kecantikan dari peringkat awal sampai la ke peringkat yg lebih berusia. Tahniah saya ucapkan. Semua pun dah tahu menitik beratkan tentang kesuburan dan keanjalan kulit yg bersih, tegang dan cantik.

Di pasaran skrg pun kita dapat perhatikan begitu byk produk kesihatan berasaskan collagen. So disini nk bg tau yg HAI O MARKETING SDN BHD telah memperkenalkan product kesihatan terbaru dari mereka iaitu BBPLUS COLLAGEN.

Kembalikan kecantikan dan keanjalan kulit zaman remaja anda.


Harga sekotak : RM180 /20 Sachet
Harga Promosi  sampai 30Nov 2012: RM720 / 4 boxes + 1 box  free + Crystal Tumbler (rugi ooo tak rembat nie, murah nie utk 4 + 1 kotak)


Info dari BB Plus Collagen

BB PLUS di formulasikan utk menghasilkan pengeluaran kolagen pada kulit bg mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh. BB PLUS dihasilkan daripada 5,000 kolagen ikan terhidrolisis untuk memberikan penyerapan yg baik. Kofaktor estrak biji angur & vitamin C di tambah untuk melindungi rantaian kolagen. Pengambilan BB PLUS setiap hari kenyerlahkan keremajaan kulit dan kesihatan yg menyeluruh.


Ramuan
Kolagen ikan terhidrolisis, Estrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk Blakcurrant, serbuk jus roselle, serat epal, Isomaltulos, Sukralos.



Cara Pengambilan
Campurkan 1 paket BB Plus kedalam 50ml air. Elakkan menggunakan air panas. Kacau dan sedia utk di minum.Pengambilan terbaik adalah sblm makan atau sebelum tido.




INGAT, KECANTIKAN ITU HAK MILIK SETIAP WANITA.

NOR 012-6043104

2 comments:

AskMe BBPlus said...

Saye memang suke BB Plus Collagen ni. Rase sedap n memang berkesan.. tumit saya dah kurang kering.. jerawat belakang badan pun dah kurang.. penangan bb plus ni, sampai saye pun dah jadi pengedar die... hehehehe..

Cempaka... said...

Hehehe.. tu la.. effect nya sangat ketara kan?... Rugi sapa yg blum try lagi BB Plus nie..