31 December, 2013

MINYAK PELINCIR JTX1000 GOLD


JTX 1000 GOLD...
 MINYAK PELINCIR TERBAIK KENDERAAN ANDA





- mengurangkan geseran.
- penjimatan minyak.
- mencegah hakisan
- membersihkan enjin
- meningkatkan prestasi enjin
- memanjangkan jangka hayat enjin
- lebih jimat.. Untuk jarak pemanduan 10,000KM.
BESAR 4 LITTER = RM 175.00
KECIL 1 LITTER = RM 48.00

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KENDERAAN..
 
PM/sms/call NOR 012-6043104 utk pertanyaan..



P/S : C.O.D SEKITAR LEMBAH KLANG.

full entry about JTX1000 Gold : http://cempakakunor.blogspot.com/2013/11/memperkenalkan-jtx1000-gold.html

30 December, 2013

Mana satu pilihan hati??

Mana satu ya pilihan hati korang??.. aku ada 3 pilihan. and ada 3 bulan tuk buat keputusan...

which one yang you all prefer i ambik?.. cewahh ambik tau... hahaha.. beli la maksudnya..

Pilihan pertama.. Mazda 3-1.6

 Pilihan kedua.. Peugeot 207

Pilihan Ketiga.. Honda City

Warna pilihan kalau dapat tuk semua model di atas nak Merah la... another choice baru ambik hitam atau putih. Grey memang tak kan pilih la. 

Untuk nota kaki : kereta ni nak pakai sendiri, blum ada anak and family...so x perlu yg besar sgt and x nak juga yg kecik sgt (sebab skrg dah bawak yg kecil).. so this type of car just nice ruang nya tuk orang bujang mcm diriku ini, cewahhh.

So nk pilih yg mana ni???... tolong..tolong ya.. hahaha...

24 December, 2013

MINERAL COFFEE (Coffee Garam Buloh)

Untuk semua pengemar coffee...
 

 RM26.00

MINERAL COFFEE (Kopi Garam Buloh) 
coffee yg baik tuk kesihatan..
Sedap.
TANPA GULA.. 

TANPA PENGAWET.. 

membantu mengatasi masalah seperti :
-Kencing Manis
-Darah Tinggi
-Gastrik
-Migrain
-Menurunkan kolestrol
-Buang angin dlm badan
-Buang Toksin dan menutralkan asid dlm badan.


Sapa pengemar Kopi tapi takut dgn kandungan kafin dlm kandungan kopi tu, Boleh try Mineral Coffee ni, sgt sesuai tuk penggemar coffee yg ingin menjaga kesihatan.

Call/sms/whatsap NOR 012-6043104.

23 December, 2013

Annual Dinner myBMW Group 2013

Annual Dinner myBMW Group 2013
Lokasi : Hotel Royal Chulan, KL
Tarikh : 20hb Disember 2013
Masa : 8pm

Sabtu lepas buat pertama kalinya berlangsung Annual Dinner bagi myBMW Group. Dengan bertemakan 'BOLD & BEAUTIFUL'. Actually last minit prepared... Group Setting dalam masa 2 minggu tapi Alhamdulillah majlis berjalan dgn jayanya. Kalau Event setting 2 minggu aku pulak setting dalam masa 3-4 hari je nak prepare sebab pada awalnya x nak pergi... last2 selepas di pujuk and memandangkan Birthday aku jatuh sehari lepas tu, aku setuju juga la. Sebab bila pikir2 dari aku duk sorang2 on my birthday karang jadi sewel, lebih baik join event, boleh jugak have fun kan?... memang its a great night great event... after event celebrate lak my Birthday, terima kasih semua.... LUV u.. walaupun baju & mackup semua setle sehari dua seblm majlis.... but final touch aku sukaaa.... tq...



 Bersama pengasas/penaung BMW Group, CDM Ramzi Abdul, di sampaing CDM Cikgu Ahmad Kamaruddin, Nurul Ayuni, and Sis Hayati Yahya.

 bersama 3 hot mama yg sentiasa berada disisi ku, Mummy CDM Zalina, Mummy Jaja & bakal CDM Mummy Nurul Ayuni. Terima Kasih tak terhingga di ucapkn.

 my bff...lately memang selalu dgn dia.. sentiasa disisiku saat-saat aku tgh down kebelakangan ni...even baru kenal dia awal tahun ni, tapi sangat memahami diriku mcm kenal dah bertahun.. Thanks Jaja..

 ok tak Outfit dinner dress kita? last minit nie... but i like it.... ;). 3 hari 3 mlm duk ronda KL cari baju, finaly sehari sblm majlis dapat juga apa yg kita nak...

 Makanan-makan kat sni pun memang marvelous, sedap2 semuanya... best...


 sista susah dan senang... sampai senak perut bergelak ketawa dgn diorang nie...

 my Lovely cousin... thanks for comming... u still the hot mamas la... hehehe...

 kak izan, bila nak makan nasi minyaakkk??.. x sabar nak gi tempah baju nie... tittt... :P


 pose wajib kitaorng lately, x tahu kenapa sejak dari Diamond night rasanya...

 Tempat kul 12 lebih, Diraikan bersama-sama mereka-mereka yg sambut birthday dihujung tahun...

 ok tak sekali potong 4 kek tau tuk birthday kali nie...hahaha... perasan kejap.. bukan selalu pun dapat celebrate birthday masa event kat hotel 5 bintang kan... its a good experince... tq.




suka mackup ni, suka style tudung sebab x pernah buat mcm nie. Thanks MUA Fadilla (from C-Cut Saloon) tuk mackup dgn siapkan tudung kita... walaupun 4 kali dah dgn awak, kita luv the outcome semua... jadi MUA sy forever la ya... hahaha.. Thankss... :)

20 December, 2013

Standby for Malam Gala myBMW..

Baju check, 
kasut check, 
accessories check, 
mack-up already book, 
mood already 80 % good. 
Excited for event tonight. Malas nak pikir benda lain..Tolak tepi semua benda yg menyerabutkan otakku lately... jom kita enjoyyysss...


Entry untuk event nie dlm next entry ok... ;)

13 December, 2013

Year End Sale 2013.


Open promotion for year end sales. 
Last Day 31hb Dec 2013.

Cepat-cepat buat pilihan tuk penjimatan yg berganda.

PREMIUM BEAUTIFUL SET = RM1200 P/SET (CASH)
MARRINE ESSENCE BODY WASH = RM30
MARRINE ESSENCE SHAMPOO = RM30
BIO-VELOCITY SLEEP MATE = RM1200
MINERAL COFFEE = RM26.00 (20 STICKS)
BB PLUS COLLAGEN = RM160
GARAM BULUH MINUM = RM90
GARAM BULUH MASAK = RM40
LACTOLITE = RM150
MAHARANI = RM55


Special offer tuk minyak pelincir JTX1000 Gold. 
Product baru dari Hai-O Marketing. Harga perkenalan dari Syarikat RM185. Harga promosi yg saya tawarkan RM170


Tuk tempahan, pertanyaan boleh hubungi/whatsap/weechat/sms
Nor 012-6043104.


P/s: Semua tempahan tuk produk-produk di atas, COD Sekitar KL dan Lembah Klang. Tuk urusan pengeposan extra bayaran pos. ;) sekian.

09 December, 2013

Fobia dgn janji

Masih tergiang di telinga akan janji-janji yg telah di buat...yg telah di tabur...

Sesungguhnya ketahui la untuk orang-orang yg telah memberi janji, ini kerana janji itu umpama mata pedang yg sangat tajam. Dan pabila janji itu telah dikhianati...sakitnya umpama membunuh hati dan jiwa sesesorang.

Sekian.

nota kaki : tergiang-giang kata-kata...terbayang-bayang perilaku... SOS please i need to get my rythm back...